Київрада створила реєстр столичних жителів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Київрада створила реєстр столичних жителів

Казна та Політика
557
Після створення реєстру арештантів і боржників Київська міська рада затвердила електронну систему Єдиного реєстру зареєстрованих у місті жителів.
За прийняття проекту рішення Про затвердження Положення про інформаційну систему Реєстр територіальної громади міста Києва проголосували 97 депутатів при мінімально необхідному 61.
У реєстрі буде міститися інформація про всіх зареєстрованих киян (паспортні дані, місце реєстрації, ідентифікаційний код).
Передбачається, що при цьому кияни зможуть через Інтернет отримувати довідку про місце своєї реєстрації, зніматися з реєстрації і міняти адресу реєстрації проживання.
Інформація реєстру повинна буде мати комплексну систему захисту, доступ до нього крім чиновників Київміськадміністрації будуть також мати нотаріуси.
За ведення реєстру киян відповідатиме департамент з питань реєстрації Київської міської державної адміністрації (КМДА), а за його створення і адміністрування замість апарату КМДА – департамент інформаційно-комунікаційних технологій КМДА.
Згідно з проектом Положення, реєстр повинен бути інтегрований з Єдиним державним демографічним реєстром, системою Єдиний WEB-портал адміністративних послуг міста Києва та іншими ресурсами.
За матеріалами:
Hubs
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас