Зарплати наших футбольних легіонерів: хто отримує найбільше — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Зарплати наших футбольних легіонерів: хто отримує найбільше

Світ
1367
Німецьке видання Kicker назвало зарплату Коноплянки в “Шальке” – 4 євро млн на рік. “Сегодня” спробувала скласти топ-5 українських легіонерів, виходячи з окладів.
Відразу обмовимося, що дані про з/п новачка “Боруссії” Ярмоленка поки не озвучені. За інформацією видання, два роки тому, продовжуючи з Андрієм контракт в “Динамо”, йому прописали річний оклад в 4 млн, який кожен сезон збільшувався на 500 тисяч. Таким чином на момент переходу в Дортмунд він отримував в Києві близько 5 млн “чистими”.
“Однак розраховувати на таку суму в Німеччині було б нереально, тому що тоді “Боруссії”, з урахуванням податків, довелося б платити йому майже 10 млн “брудними”, – анонімно розповів нам один з відомих футбольних агентів. – Думаю, в Дортмунді йому могли покласти ту ж суму, що в Києві, 5-6 млн на рік – тільки брутто. Після вирахування податків він буде отримувати близько 3 млн. Знову ж, Андрій свідомо пішов на цей крок. він говорив, що заради виступу в Європі готовий на зниження зарплати. Втім, по окладу серед легіонерів він – №1 України в Європі. 4 млн Коноплянки – це теж брутто, “чистими” у нього буде десь так само, як у “Севільї”, – трохи більше 2 млн”.
Але якщо Ярмоленко і Коноплянка в цьому сезоні забивають майже регулярно, то іншим учасникам топ-5 зарплатного рейтингу легіонерів похвалитися нічим.
У Олександра Зінченка (за даними фінансового ресурсу Spotrac, що отримує 1,17 млн ​​на рік), – жодної зіграної хвилини за “МанСіті”.
Євген Селезньов, якому, за неофіційною інформацією, в турецькому “Карабюкспорі” платять 1 млн, награв всього 4 матчі і 124 хвилини, жодного разу не влучивши в ворота. А кіпер Денис Бойко, у якого аналогічний оклад в “Бешикташі”, і зовсім засланий в дубль стамбульських “орлів”.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас