Французи готують електричний кросовер преміум-класу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Французи готують електричний кросовер преміум-класу

Технології&Авто
797
Преміальний французький автомобільний бренд DS (входить до складу PSA) планує в 2019 році випустити на ринок повністю електричний компактний кросовер, заявив Стефан Ле Гювель, голова англійського представництва PSA. Він повинен буде скласти конкуренцію німецькому Audi Q2.
За словами Гювеля, DS буде через кілька років мати в своїй лінійці шість моделей. Причому чотири з них будуть відноситися до сегменту SUV. Спочатку з’явиться DS 7 Crossback (це відбудеться навесні 2019 року), і через деякий час він отримає гібридну версію. Цей DS 7 Crossback PHEV на одному електромоторі зможе проїхати не менше ніж 60 км.
Після цього, теж в 2019 році, почнуться продажі компактного повністю електричного кросовера. Французи планують показати його концепт в 2018 році (мабуть, це відбудеться або під час Женевського автосалону або під час Паризького автосалону). Як він буде називатися – ще не відомо. Взагалі, про нього відомо тільки те, що він буде конкурувати з Audi Q2. Тобто розміри, технічні і динамічні характеристики цих моделей будуть приблизно однаковими.
PSA Group прагне, щоб усі її моделі в майбутньому мали повністю електричні версії. Це цілком виправдано, адже й інші автовиробники останнім часом почали робити акцент на електромобілі, створюючи їх концепти і навіть серійні версії. «Бум» електромобілів, як нам здається, припаде на початок 2020-х років, коли в продажу повинні з’явитися моделі, показані в останні роки як концепти.
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас