ТАСКОМБАНК: ефективна робота з МСБ — це не лише кредитування — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ТАСКОМБАНК: ефективна робота з МСБ — це не лише кредитування

Фондовий ринок
375
ТАСКОМБАНК продовжує активно працювати з клієнтами МСБ, створюючи комфортні умови для роботи бізнесу, та є надійним фінансовим партнером для багатьох підприємств в Україні
Малий та середній бізнес є тією основою, на якій наша країна може створити сильну і стабільну економічну систему. На відміну від багатьох інших вітчизняних банків, які згорнули кредитування, ТАСКОМБАНК продовжує фінансування бізнесу, пропонуючи кредитні продукти в національній та іноземних валютах для фінансування поточної діяльності, розвитку бізнесу, а також спеціальні кредитні програми для аграріїв. Крім того клієнтам банку доступні й інші інструменти фінансування бізнесу, наприклад, факторинг і лізинг. Нещодавно була розроблена нова кредитна пропозиція «Легкий овердрафт».
«Проте ефективна робота з МСБ — це не лише кредитування. Співробітництво з клієнтом починається з відкриття поточного рахунку й комфортного розрахунково-касового обслуговування. Пропозиція ТАСКОМБАНКу з РКО для клієнтів МСБ передбачає наявність п’яти окремих тарифних пакетів: «ТАС-Підприємець», «ТАС-Базовий», «ТАС-Актив», «ТАС-Форекс» і «ТАС-Максимум», що забезпечує налаштування на індивідуальні потреби клієнтів», — розповідає заступник голови правління АТ «ТАСКОМБАНК» Олександр Чумак. Загалом клієнти Банку отримують максимально широкий спектр послуг із одних рук: від простого обслуговування банківського рахунку й кредитування до інкасації, документарних операцій, факторингу, еквайрингу, лізингу, страхування й транзакційного бізнесу.
Обираючи банк, клієнти вивчають не лише умови продуктів, тому в ТАСКОМБАНКу приділяють особливу увагу розвитку дистанційних каналів обслуговування. «Цей напрямок один з основних у розвитку сучасної банківської сфери. Наша система «Клієнт-Банк» має функціональну та зручну платформу, що відповідає вимогам сучасних технологій. Крім стандартних функцій, ми пропонуємо клієнтам додаткові сервіси, такі як «Валютні операції», «Кредити» й «Депозити», — підкреслив Олександр Чумак.
Таким чином, клієнти ТАСКОМБАНКу можуть дистанційно купувати чи продавати іноземну валюту, отримувати інформацію щодо кредитних договорів, заборгованості, графіку погашення, історії змін процентної ставки, формувати виписки по кредитному договору, а також створювати запити на отримання кредитних коштів. За допомогою сервісу «Депозити» — отримувати інформацію по своїх депозитах, поповнювати їх, а також оформлювати нові депозитні транші. Ще один додатковий та зручний сервіс «Зарплатний проект» дозволяє клієнтам швидко, надійно та безпечно організувати виплату заробітної плати своїм робітникам за допомогою пластикових карток. Також у банку постійно ведеться робота з розвитку сервісів Internet-Банкінгу, що забезпечує клієнтам можливість здійснення операцій 24 години на добу без вихідних.
За консультацією менеджера звертайтеся за телефоном 067-511-89-37
Про Банк:
АТ «ТАСКОМБАНК» — універсальний комерційний банк, що надає повний спектр фінансових послуг корпоративним клієнтам та фізичним особам. Банк входить до Групи «ТАС» — однієї з найбільших інвестиційно-фінансових груп країни. Нині демонструє кращі темпи розвитку по банківській системі за всіма ключовими показниками. Входить до ТОП-20 банків за розміром активів та продовжує укріплювати свої ринкові позиції.
Ліцензія НБУ №84 від 24.10.2011 р.
За матеріалами:
Таскомбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас