Революційна технологія Microsoft неабияк полегшить життя геймерам — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Революційна технологія Microsoft неабияк полегшить життя геймерам

Технології&Авто
1281
Microsoft можна любити, а можна і ненавидіти, але сперечатися з тим, що це одна з компаній, що стоять на піку прогресу, досить складно. Днями представники Microsoft оголосили, що зараз повним ходом йде розробка чергової революційної технології – інтелектуальної системи установки ігор, яка дозволить користувачам заощадити місце на жорсткому диску. Зараз функція під робочою назвою Intelligent Delivery перебуває на стадії тестування.
Принцип роботи «Інтелектуальної доставки» полягає в тому, що вона розділяє будь-який додаток для Xbox на помічені відповідними тегами сегменти. Це дозволяє власнику консолі завантажувати гру або програму в повному обсязі, а частинами. Скажімо, власникові звичайної Xbox One не потрібні 4K-Ассети, що додаються до гри, розробленої з прицілом на Xbox One X, а російськомовному користувачеві навряд чи знадобиться французьке або японське озвучення – отже, вони можуть просто прибрати «галочки» з цих пунктів і не забивати жорсткий диск непотрібною інформацією.
За попередніми даними експертів, розвиток нової системи гальмується тим, що її творці не хочуть занадто ускладнювати і «перевантажувати» процес встановлення ігор та програм. В іншому ж вони стверджують, що Intelligent Delivery досить добре продумана і потенційно може вирішити одвічну проблему браку місця на жорстких дисках.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас