Mercedes реклами не потребує: Стали відомі можливості електромобілів штутгартців — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Mercedes реклами не потребує: Стали відомі можливості електромобілів штутгартців

Технології&Авто
1560
Електромобілі Mercedes-Benz на одній зарядці зможуть проїжджати мінімум 400 кілометрів. Таку заяву нещодавно зробив під час свого інтерв’ю на Франкфуртському автосалоні Ола Калленіус, що відповідає за наукові дослідження і дослідно-конструкторські розробки компанії Mercedes-Benz.
Уже в 2019 році Mercedes планує почати продавати свій перший електромобіль, а в 2020 році з’явиться друга модель (це буде електричний кросовер). Всього ж до 2025 року ця компанія випустить на ринок 10 моделей під суб-брендом EQ (під ним будуть продавати електромобілі).
За словами Калленіуса, через два-три роки електромобілі на одній зарядці повинні будуть проїжджати 400-500 кілометрів, в залежності від моделі. Жителям сучасних міст потрібні компактні автомобілі. Тому Калленіус не бачить сенсу їм переплачувати за електромобілі з великою батареєю. Для таких автолюбителів цілком достатньо буде, якщо їхній електрокар на одній зарядці зможе проїхати 400 км.
Калленіус нагадав, що багато сімей зараз володіють декількома автомобілями. Тому достатньо поки буде, щоб у них був електромобіль і гібридний автомобіль. Електромобіль – для поїздок по місту, а гібрид – для дальніх поїздок. Ось так міркують топ-менеджери Mercedes.
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас