В Києві проведуть фінал Ліги чемпіонів-2018 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Києві проведуть фінал Ліги чемпіонів-2018

Світ
649
Київська міська рада затвердила договір про проведення фінального матчу Ліги Чемпіонів УЄФА 2018 року, який пройде в столиці 26 травня наступного року.
Як повідомляє прес-служба міськради, депутати затвердили відповідний договір між УЄФА та Київрадою 14 вересня.
“У нас є підписана угода між УЄФА, Федерацією футболу України та Київським міським головою Віталієм Кличком. Але відповідно до закону України “Про місцеве самоврядування” ця угода має бути схвалена Київською міською радою. Фінансування фіналу відбуватиметься за рахунок УЄФА. Столиця ж, в свою чергу, виділить кошти виключно на організаційні заходи”, – зазначив радник заступника голови Київської міської державної адміністрації Андрій Мірошниченко.
За його словами, Київ має забезпечити функціонування аеропорту “Жуляни”, оскільки за одну добу очікується близько 700 чартерів, урочистий прийом від імені міста і заходи безпеки.
Відповідно до договору, місто зобов’язалося провести урочистий прийом на честь учасників офіційних делегацій, організувати всі заходи, пов’язані з локаціями, а також забезпечити належний зовнішній вигляд міста. Йдеться про прикрасу Києва символікою УЄФА та прапорцями в стилі фіналу із зображенням футболістів 4 команд (фіналістів чоловічої та жіночої Ліги чемпіонів).
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас