Hyperloop One визначила 10 потенційних маршрутів нового транспорту по всьому світу (інфографіка) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Hyperloop One визначила 10 потенційних маршрутів нового транспорту по всьому світу (інфографіка)

Технології&Авто
799
Одна з приватних компаній, що створює п’ятий вид транспорту Ілона Маска, Hyperloop One оголосила десять місць-переможців конкурсу, які можуть стати першими майданчиками будівництва Hyperloop. Десять команд з п’яти країн (Мексика, Індія, США, Великобританія і Канада) вибирали з 2 600 кандидатів, пише The Verge. Перші маршрути можуть скласти від 320 до 1 100 км.
Також Hyperloop One оголосила, що разом з Департаментом транспорту Колорадо працює над техніко-економічним обґрунтуванням проекту, «вивчає попит на транспорт, економічні вигоди і потенційні стратегії». Раніше Hyperloop One вже проводив подібні дослідження в Нідерландах, Швейцарії, Москві, Лос-Анджелесі, Великобританії, Фінляндії і Швеції. Так компанія розрахувала, що будівництво маршруту між Гельсінкі і Стокгольмом обійдеться в $21 млрд.
Нижче наведено кілька проектів. Всі переможці доступні на сайті Hyperloop One. Варто зазначити, що розробки конкурсантів не були просто вправами в дизайні. Команди з різних країн підтримували профільні регулятори. Так, команда, яка розробляла маршрут Чикаго – Коламбус – Піттсбург, працювала з Комісією з регіонального планування Огайо, Департаментом транспорту Огайо, Агентством з планування Чикаго і іншими. П’ять з десяти переможців також підтримувала глобальна інженерна компанія AECOM.
Piccy.info - Free Image Hosting
Piccy.info - Free Image Hosting
Piccy.info - Free Image Hosting
Piccy.info - Free Image Hosting
За матеріалами:
Ain.Ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас