Перший заступник директора МВФ виділив 3 ключові пріоритети для України для продовження виділення фінансування — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Перший заступник директора МВФ виділив 3 ключові пріоритети для України для продовження виділення фінансування

Казна та Політика
705
Перший заступник директора-розпорядника Міжнародного валютного фонду Девід Ліптон виділив три ключові пріоритети для України для продовження виділення фінансування фондом.
Про це він написав на сторінці у мікроблозі Twitter.
“Україна: Реформи мають вирішальне значення для підтримки міжнародного співробітництва. Підтримувати і стимулювати зростання. Справедливий бюджет, ціни на енергоносії та боротьба з корупцією є ключовими”, – написав Ліптон.
13 вересня Президент Петро Порошенко обговорив з Ліптоном стан впровадження освітньої, медичної та пенсійної реформ, а також перспективи виконання меморандуму для отримання чергового траншу.
12 вересня Ліптон прибув в Україну для зустрічей із владою.
11 березня 2015 року МВФ схвалив програму кредитування економіки України з використанням механізму розширеного фінансування (EFF) загальним обсягом 17,5 млрд доларів строком на 4 роки.
Перший транш у розмірі 5 млрд доларів Україна отримала у березні 2015 року, другий (1,7 млрд доларів) – в серпні 2015 року, третій (1 млрд доларів) – у вересні 2016 року, четвертий (1 млрд доларів) – у квітні 2017 року.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас