Міненерговугілля хоче створити у своїй структурі три директорати — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Міненерговугілля хоче створити у своїй структурі три директорати

Казна та Політика
175
Міністерство енергетики та вугільної промисловості України в рамках реформи державного управління планує в листопаді цього року створити в своїй структурі три директорату.
Про це повідомив радник міністра енергетики Максим Белявський під час щорічної конференції про тенденції на ринку нафти і нафтопродуктів, організованої консалтинговою компанією UPECO.
“Міненерговугілля бере участь в реформі держслужби. В міністерстві у листопаді буде створено три директорату, які будуть визначати державну політику, у тому числі на ринку нафтопродуктів”, – сказав він.
Як повідомлялось, 15 серпня 2017 року прем’єр-міністр Володимир Гройсман заявив, що для проведення реформи державного управління та оновлення кадрового складу на держслужбу восени цього року буде залучено в результаті відкритого конкурсного відбору до тисячі нових фахівців. Вони повинні будуть працювати в нових структурах – директоратах, які планується створити в 10 міністерствах. ЄС виділить Україні на проведення реформи держуправління понад 100 мільйонів євро.
За матеріалами:
Урядовий Портал
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас