День Фінансів.юа, 13 вересня: новинки від Apple, конкуренти для Hyperloop, Жуляни для Ryanair — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День Фінансів.юа, 13 вересня: новинки від Apple, конкуренти для Hyperloop, Жуляни для Ryanair

794
Поки компанія Apple презентувала новий iPhonе X за ціною від $1000 з корпусом зі скла і авторизацією за допомогою сканування обличчя (якщо раптом ви ще не читали і не бачили презентацію, натискайте сюди), у світі відбулося багато цікавого:
У Маска з його Hyperloop з’явився серйозний конкурент. Американська приватна компанія збирається за допомогою іншої технології скласти конкуренцію не тільки вакуумним поїздам Ілона Маска, але і швидкісним поїздам гіганта Amtrak, а також місцевим авіакомпаніям.
Саакашвілі посприяв перегляду процедури контролю пасажирів УЗ у міжнародних поїздах “Інтерсіті”. Тільки після історії з ним “Укрзалізниця вирішила відкоригувати процедуру контролю пасажирів. Кажуть, що не мали права взагалі пускати його до вагону.
Audi показала чотиридверний електричний концепт Aicon, що оснащується автономною системою керування. Можливо, саме так років через десять чи п’ятнадцять будуть виглядати автономні електромобілі Audi. Хочете на нього подивитися? У нас є фото.
Перша партія американського антрацитового вугілля вже в Україні. До морського торговельного порту «Южний» (Одеська обл.) сьогодні прибуло перше судно із США з енергетичним вугіллям.
Жуляни для Ryanair. У міжнародному аеропорту Київ (Жуляни) впевнені, що лоукостер Ryanair буде літати до них. Голова ради директорів аеропорту Денис Костржевський запевняє, що зможуть домовитися з лоукостом.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас