Поліцейські в захваті від використання HoloLens в роботі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Поліцейські в захваті від використання HoloLens в роботі

Технології&Авто
1971
Років сім тому побачити поліцейського в окулярах доповненої реальності можна було тільки в кіно або комп’ютерних іграх. Однак те, що ще зовсім недавно здавалося фантастикою, тепер стає реальністю завдяки гарнітурі Microsoft HoloLens і додатку Crime Scene of Application від компанії Black Marble.
Дана програма покликана допомогти співробітникам правоохоронних органів обстежувати місця злочинів. Запустивши її на HoloLens, поліцейські можуть збирати доказову базу безконтактним методом, відзначаючи докази віртуальними маркерами і тим самим залишаючи їх недоторканими. Згодом Crime Scene of Application дозволить слідчим «повернутися» на місце події, навіть якщо в реальності всі докази вже знищені.
Ще один додаток, що розробляється командою Black Marble для HoloLens, називається Command and Control і являє собою мобільний командний центр. Він передбачає застосування окулярів доповненої реальності патрульними на вулицях. При цьому старший офіцер в ділянці буде отримувати дані про місцезнаходження співробітників і зображення того, що вони бачать. Крім того, програма передбачає можливість спілкування один з одним для координації дій і розподілу екстрених викликів.
Додатки Black Marble для HoloLens вже пройшли перші тести в поліції і заслужили схвальні відгуки від правоохоронців. На думку поліцейських, подібні технології зроблять революцію в їхній роботі.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас