ПриватБанк забезпечить жителів Мукачева безкоштовними безконтактними картками для проїзду в міському транспорті — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ПриватБанк забезпечить жителів Мукачева безкоштовними безконтактними картками для проїзду в міському транспорті

Особисті фінанси
141
ПриватБанк забезпечить жителям Мукачева безкоштовний випуск миттєвих безконтактних карток MasterCard, за допомогою яких городяни зможуть оплачувати проїзд у міському транспорті. Як повідомили в банку, проект електронного квитка у нових автобусах, що реалізовується міською владою за підтримки MasterCard, дозволить усім власникам таких карток банку оплачувати проїзд швидко та зручно, без готівки – одним дотиком картки PayPass.
«Ми вітаємо наших колег з великого держбанку та MasterCard, які активно долучилися до національної програми ПриватБанку з впровадження електронних квитків у міському транспорті, – говорить керівник напрямку «Платежі та перекази» ПриватБанку Олексій Путятін.
– Зі свого боку ми забезпечимо випуск всім бажаючим безкоштовних безконтактних карток для оплати проїзду, покупок, при цьому, щоб користуватися такою карткою, не обов’язково бути клієнтом ПриватБанку, миттєвими передплаченими картками можуть користуватися всі охочі».
Отримати картку ПриватБанку для безконтактної оплати проїзду в міському транспорті можна в будь-якому відділенні ПриватБанку в Мукачево. Оформлення картки триває не більше 5 хвилин, городяни, які не є клієнтами ПриватБанку, зможуть отримати картку, зареєструвавшись за номером мобільного телефону.
Нагадаємо, минулого тижня Житомир став першим містом в Україні, де ПриватБанк запустив принципово нову технологію оплати в транспорті безконтактними банківськими картками. Окрім того, уже в 17 українських містах можна придбати та закомпостувати електронний квиток за допомогою мобільного додатка Privat24, просканувавши QR-код зі спеціального стикера в транспорті.
За матеріалами:
ПриватБанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас