Британці відзначать ювілей відомого родстера новою моделлю — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Британці відзначать ювілей відомого родстера новою моделлю

Технології&Авто
202
Англійська компанія Caterham Cars в честь 60-річного ювілею класичного спортивного родстера Caterham Seven розробила спецверсію, яка отримала назву Seven SuperSprint. Вона оснащується трициліндровим двигуном потужністю 95 к.с.
Перший родстер Caterham Seven з’явився в 1973 році. Цю модель випускають і сьогодні, правда в модернізованому вигляді і в дуже обмеженій кількості. Ви можете запитати, а при чому тут 60-річний ювілей? Справа в тому, що ця модель була створена на базі Lotus Seven, производившегося з 1957 по 1972 рік. Тобто фактично це одна і та ж модель, просто трохи перероблена і отримала іншу назву. Ось і виходить, що Caterham Seven існує вже 60 років.
У Caterham Seven SuperSprint шість різних версій забарвлення кузова в честь знаменитих гоночних трас 1960-х років. Покупцям пропонують двомісну версію цього родстера і одномісну версію.
Seven SuperSprint має унікальне спортивне рульове колесо з дерев’яною окантовкою, а також не менше унікальні сидіння, оббиті шотландської шкірою. В цілому ж салон цього сучасного родстера максимально наближений до дизайну салону його «предка».
Оснащується ця новинка трициліндровим двигуном потужністю 95 к.с. До 100 км / год вона розганяється за 6,9 секунди при максимальній швидкості 160 км/год.
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас