Intel приступає до розробки інфраструктури Інтернету речей — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Intel приступає до розробки інфраструктури Інтернету речей

Технології&Авто
366
Китайський гігант сфери телекомунікацій Tencent і компанія Intel підписали договір про наміри, в якому планується спільна розробка рішень на базі блокчейну для інфраструктури Інтернету речей. Про це пише ETHNews з посиланням на місцеве видання.
Як зазначається, офіційну заяву компанією було зроблено в Китаї, в ході щорічного заходу World Internet of Things. Спільні зусилля будуть спрямовані на розвиток проекту компанії Tencent – TUSI Internet of Things laboratory і, зокрема, покликані підвищити безпеку рішень для корпоративних клієнтів на базі технології Інтернету речей.
Також, як повідомляють місцеві джерела, китайський гігант Tencent буде використовувати хмарну блокчейн-технологію Intel, проте не уточнюється, чи будуть це розробки на базі Hyperledger чи ж на основі Coco Framework.
Лабораторія TUSI IoT є дослідним центром, що спеціалізується на випробуваннях перспективних промислових технологій, їх сертифікації, спільній розробці та інших технічних послугах.
Також проект TUSI Internet of Things laboratory ставить перед собою завдання створити “розумне місто”, в якому основні служби функціонуватимуть децентралізовано. На думку учасників проекту, таке можливо реалізувати за допомогою блокчейну, хмарних технологій, а також Інтернету речей.
За матеріалами:
Forklog
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас