МВС вперше опублікувало всі запитання тестів з ПДР — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

МВС вперше опублікувало всі запитання тестів з ПДР

Казна та Політика
681
На сайті Головного сервісного центру МВС оприлюднили нові запитання тестів теоретичного іспиту з ПДР для отримання водійського посвідчення в сервісних центрах МВС. Про це повідомляється на сайті МВС.
Також на сайті працює безкоштовний онлайн-тест 24/7, за допомогою якого кожен водій може перевірити свої знання. Він повністю відповідає реальним умовам складання теоретичного іспиту: триває 20 хвилин і складається з 20 питань, які система для кожного нового тесту генерує рандомно. Кількість спроб пройти тест є необмеженою.
“Нові питання тестів з ПДР і вільний доступ до них — важливий перший крок у площині змін процесу складання іспиту для отримання водійського посвідчення. Другим стане введення фото- і відеофіксації практичної частини складання іспитів”, — зазначив начальник Головного сервісного центру МВС Владислав Криклій.
Нагадаємо, нові тести презентували і запустили 1 липня 2017. Новий сервіс викликав інтерес тисяч людей: за 2 місяці на сайті зареєструвалося 40 425 громадян. Загальна кількість спроб скласти тест — 926 519, з них успішна кількість спроб — 251 668.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас