Як інвестори заробляють до 1000% річних на ICO? — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Як інвестори заробляють до 1000% річних на ICO?

1078
Всі чули історії про інвесторів, які купили акції Гуглу або Фейсбуку, коли ці монстри мали свій головний офіс в гаражі своїх засновників. Будь-який інвестор хотів би повторити їхній успіх. Але венчурне інвестування (саме так називається інвестування в перспективні стартапи) має поріг входу в кілька мільйонів і високі ризики втрати коштів.
Як інвестори заробляють до 1000% річних на ICO?
Але в останні два роки тисячі інвесторів прийшли до подібного успіху, інвестуючи в ICO.
ICO – це аналог первинного розміщення акцій (IPO), в криптоекономіці. Організатори ICO випускають токени (криптовалюту), і розподіляють її серед своїх інвесторів. Інвестори купують ці маркери в розрахунку на зростання їх курсу в подальшому.
За 2017 рік компанії залучили за допомогою проведення ICО понад 1,5 млрд. доларів. Для порівняння, за весь 2016 рік було залучено не більше 100 млн. Динаміка зростання дає розуміння масштабу цього явища.
СКІЛЬКИ МОЖНА ЗАРОБИТИ НА ICO?
Якщо організатори випускають фіксовану кількість токенів і можуть показати інвесторам пристойний продукт – після завершення ICO і початку торгів на відкритому ринку курс токенів зростає. Продавши токени, інвестори можуть зафіксувати прибуток.
Кілька прикладів уже наведених ICO наводяться нижче. Цифри виглядають нереально великими, але вони вірні, ви можете перевірити їх в будь-яких відкритих джерелах.
ICO Stratis -
Ціна токена на ICO: $0.007
Ціна токена сьогодні: $5.6
Прибутковість +79’898.43%
ICO ARK – початкова вартість $0,01, зростання з листопада 2016 до $0,79
майже 8000% річних
ICO Golos
Ціна токена на ICO: $0.017
Ціна токена сьогодні: $0.085
Прибутковість +398.23%
Зараз є можливість участі в перспективному ICO клубу інвесторів Vprofite.club.
Що являє собою Vprofite.Club?
Оператором платформи є британська компанія https://beta.companieshouse.gov.uk/company/OC416504
Клуб працює з квітня 2017 року, зареєстрованих клієнтів понад 27 тис, активних – понад 12 тис. Зараз серед проектів, що залучають інвестиції – ресторан «Харбін», компанія з торгівлі металом, кафе і пекарня. Онлайн продукт – індекс криптовалют, що дозволяє інвестувати в кілька криптовалют в один клік з банківської картки, і так само швидко і зручно виводити прибуток.
У першій половині 2018 планується запуск децентралізованої біржі криптовалют, що дозволяє здійснювати обміни без відправки коштів на гаманці біржі, через механізм предавторизації, а також сервіс онлайн-страхування фінансових ризиків на блокчейн.
На відміну від багатьох пропонованих зараз на ринку ICO, Vprofite.club пропонує інвестувати в успішний бізнес-проект, який працює вже більше півроку, має успішну бізнес-модель і постійне зростання клієнтської бази.
Інвесторам пропонується дивідендні виплати навесні 2018 і восени 2018 року. Але найбільше інвесторів приваблює потенціал зростання – з огляду на те, що токенів продається порівняно небагато, додаткова емісія неможлива, а дивідендні виплати викликають великий інтерес інвесторів до даних токенів – курс їх відразу після виходу на біржу може зрости в кілька десятків разів. Аналітики оцінюють це ICO, як такий, щомає високий потенціал зростання токенів: https://112.ua/mnenie/ico-kak-investory-zarabatyvayut-tysyachi-procentov-pribyli-za-neskolko-mesyacev-409440.html
Тож не дивно, що Pre Sale завершений достроково – 500 тис. токенів інвестори розібрали менше, ніж за добу. Токени першого етапу (1млн. Токенов) розібрані повністю за 12 годин до закінчення, і була зафіксована друга дострокова продаж. З 13 го вересня розпочався завершальний етап продажу, Вартість токенів 20 центів.
Дізнатися більше і придбати токени можна тут: http://ico.vprofite.club/
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас