Товарообіг між Україною та Францією перевалив за $1 млрд — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Товарообіг між Україною та Францією перевалив за $1 млрд

Казна та Політика
244
Загальний товарообіг між Україною та Францією за результатами першого півріччя 2017 року збільшився на 15,2% і досяг 1,1 мільярда американських доларів, — йдеться в повідомленні прес-служби Кабінету міністрів.
В уряді зазначають, що основними статтями українського експорту до Франції ​​є: жири та олії тваринного або рослинного походження, насіння і плоди олійних рослин, залишки і відходи харчової промисловості, а також одяг і текстиль.
«Основу французького товарного імпорту в Україну складають: мінеральні палива, хімічна продукція, засоби наземного транспорту (крім залізничного), фармацевтичні товари, ядерні реактори, котли і машини», — розповіли в КМУ.
Як поінформували в Кабміні, за обсягом прямих іноземних інвестицій, залучених в економіку України, Франція посідає восьме місце серед інших країн з показником в $1,3 млрд.
«Це 3,4% від загального обсягу інвестицій, залучених в економіку нашої держави на звітну дату. З початку року обсяг французьких інвестицій в українську економіку збільшився на 3,1%», — додається в релізі
«Французький капітал працює в таких сферах, як: фінансова та страхова діяльність, оптова і роздрібна торгівля, промисловість», — уточнюють в уряді.
За матеріалами:
Hubs
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас