Корпорація УкрАВТО пропонує скористатись новими перевагами програми лояльності Drive2U! — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Корпорація УкрАВТО пропонує скористатись новими перевагами програми лояльності Drive2U!

Фондовий ринок
638
Одним з головних індикаторів того, наскільки компанія серйозно ставиться до клієнтів, які приходять до неї з метою придбати автомобіль, стає формування широкої мережі станцій технічного обслуговування та інвестиції в її розвиток. При цьому станції технічного обслуговування створюються з урахуванням таких важливих критеріїв як зручність розташування, оснащеність найсучаснішим обладнанням і висококваліфікований персонал. Яскравим прикладом ведення бізнесу в такому напрямку є досвід найбільшого гравця на ринку надання послуг з сервісного обслуговування, а саме Української Автомобільної Корпорації.
Корпорація УкрАВТО пропонує скористатись новими перевагами програми лояльності Drive2U!
Тож коли у власника автомобіля, незалежно від бренду та моделі, виникає питання де пройти сервісне обслуговування, на перший план, після якості та швидкості виконання роботи і наявності гарантії, виходить ціна. Разом з тим, перевага, за інших рівних умов, віддається варіанту, який не лише має оптимальну вартість, а і дозволяє отримувати різноманітні переваги. Тому, щоб віддячити клієнтам за лояльність, в мережі сервісних станцій Корпорації УкрАВТО діє програма Drive2U, що дозволяє заощаджувати кошти на отримані послуги та запасні частини при кожному наступному зверненні.
Згідно з умовами програми лояльності Drive2U, клієнт, окрім плюсів, які надає обслуговування на офіційному сервісі, отримує індивідуальний підхід, стабільно високу якість послуг і товарів та можливість витрачати менше. Більше того, щоб стати учасником програми Drive2U, клієнту не треба витрачати свій безцінний час, а достатньо зробити декілька простих кроків, щоб почати отримувати бонуси.
Так, щоб долучитись до родини Drive2U, слід завітати до найближчого дилерського центру Корпорації УкрАВТО, здійснити ремонтні роботи або придбати запасні частини, заповнити просту та коротку анкету і одразу ж отримати накопичувальну дисконтну картку Drive2U. Картка програми лояльності дозволяє клієнту-власнику автомобіля розраховувати, в залежності від обсягу накопичених коштів, на дисконт від 3 до 10% на послуги та від 3 до 20% на запасні частини.
Окрім спеціальних цін на сервісне обслуговування, які надає програма лояльності Drive2U, сервісні станції Корпорації УкрАВТО пропонують кожному клієнту висококваліфікований підхід, сучасне обладнання для здійснення робіт будь-якої складності і звичайно ж широкий вибір запасних частин. Тож не варто експериментувати в питаннях сервісного обслуговування, особливо коли мова йде про власний автомобіль. Мережа станцій технічного обслуговування Української Автомобільної Корпорації запрошує власників автомобілів, незалежно від марки та моделі, скористатись всіма перевагами нової програми лояльності Drive2U та переконатись, що офіційний сервіс може бути доступним.
Щоб отримати більше інформації про нову програму лояльності Drive2U та переваги, які вона надає достатньо перейти на сайт www.loyalty.ukravto.ua або ж завітати до найближчої сервісної станції УкрАВТО у Вашому регіоні.
ДОВІДКА.
Корпорація «УкрАВТО» – Корпорація «УкрАВТО» – лідер українського автомобільного ринку. Сьогодні – це найбільший автовиробник, дистриб’ютор і постачальник сервісних послуг в Україні. Єдина компанія з повним циклом виробництва. Головний експортер автомобілів у країни СНД і далекого зарубіжжя. Корпорація «УкрАВТО» є генеральним імпортером і офіційним дилером більше 20 всесвітньо відомих автомобільних брендів. Корпорації довіряють більше 1 000 000 клієнтів. Daimler AG, Chrysler Group LLC, General Motors, KIA Motors, Nissan, Toyota, Chery, АвтоВАЗ цінують Корпорацію УкрАВТО як надійного та професійного партнера.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас