В Україні визначились, як підвищити якість комунальних послуг — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Україні визначились, як підвищити якість комунальних послуг

Казна та Політика
730
Асоціація міст України, Міністерство регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ і Всеукраїнська рада голів ОСББ підписали Меморандум про співпрацю.
Церемонія підписання відбулася у п’ятницю у КМДА, повідомляє кореспондент Укрінформу.
“Нам потрібно реформувати систему ЖКГ, привести її до європейських стандартів. Це можна досягнути об’єднавши зусилля місцевого самоврядування і виконавчої влади та долучивши до цього процесу власників багатоквартирних будинків. Адже підвищення рівня якості житлово-комунальних послуг можливо лише коли до цього процесу будуть залучені не тільки підприємства ЖКГ, а й громадяни, які отримують відповідні послуги”, – сказав голова Асоціації міст України, мер Києва Віталій Кличко.
Мер зазначив, що співпраця спрямована на забезпечення співвласників багатоквартирних будинків житлово-комунальними послугами належної якості за рахунок ефективного управління житловим фондом.
Як зауважив віце-прем’єр-міністр – міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Геннадій Зубко, “саме завдяки цьому меморандуму ми повинні відпрацювати разом ті інструменти, які будуть дозволяти впроваджувати енергоефективність в містах”.
За його словами, в кожному обласному центрі, можливо, і в районних центрах влада зможе відкрити консультаційні центри, які будуть надавати безоплатні послуги головам ОСББ і мешканцям будинків.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас