Apple готується до презентації нового iPhone — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Apple готується до презентації нового iPhone

Особисті фінанси
148
Минулого тижня акції Apple досягли рекордного максимуму, після того як аналітики опублікували позитивні прогнози щодо динаміки акцій компанії. Згідно з останніми звітами, компанія проведе конференцію 12 Вересня. Акції Apple, які з початку року зросли більш ніж на 40%, досягли позначки 163.12$, коли були опубліковані оцінки аналітиків.
Apple готується до презентації нового iPhone
Останні кілька місяців в мережі постійно з’являються звіти щодо майбутнього виходу iPhone, що підтримує зростання акцій Apple. До кінця серпня акції Apple зросли на 10.3% на тлі ажіотажу навколо конференції компанії.
Незважаючи на майбутню презентацію, компанія Apple продовжує повідомляти про позитивні продажі і високий попит на їхній останній флагман iPhone 7 Plus. Як показав звіт про доходи, виручка компанії зросла третій квартал поспіль. В останньому кварталі виручка Apple зросла на 7% до 45.4$ млрд, що перевершило прогнози аналітиків. Крім того, компанія повідомила про збільшення продажів iPad і стійке зростання виручки в сегменті інших сервісів компанії.
Продажі iPhone зросли на 3% в річному вимірі, склавши 24$ млрд, тоді як продажі iPad зросли на 2% до 4$ млрд. Виручка від сервісів Apple збільшилася до 7$ млрд.
Очікується, що ринкова капіталізація компанії досягне 1$ трильйона вже в першому кварталі 2018 року, враховуючи динаміку акцій та очікуваний вихід нового iPhone. Крім того, в деяких звітах повідомляється, що компанія презентує ще один iPhone в 2018 році.
Генеральний директор Apple Тім Кук повідомив, що компанія з нетерпінням чекає на конференцію, щоб презентувати свої товари. У міру наближення конференції багато хто очікує зростання акцій, навіть після 10%-го зростання минулого місяця.
Акції Apple вже перевершили зростання S&P 500, який за минулий місяць зріс на 9%. Акції технологічної компанії також сприяли зростанню індексу Nasdaq.
Як очікується, наступний iPhone отримає новий дизайн дисплея, поліпшену камеру, а також, імовірно, буде прибрана традиційна кнопка «Додому». За чутками, новий флагман отримає назву iPhone X, який стане ювілейним смартфоном компанії. На конференції, крім смартфона, очікується презентація нової системи iOS 11, а також абсолютно новий розумний годинник Apple Watch.
Стежте за оглядами Trade12, щоб залишатися в курсі останніх подій на ринку.
За матеріалами:
Trade12
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас