Топ-5 автомобілів, з якими власники не поспішають розлучатися — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Топ-5 автомобілів, з якими власники не поспішають розлучатися

Технології&Авто
5995
Експерти аналітичної компанії iSeeCars вирішили розібратися: за які саме моделі власники тримаються особливо міцно і не розлучаються і по 10 років.
Ford Explorer — вибір не тільки багатьох американців, але й багаторічний улюбленець тамтешньої поліції. Справді, для копів США ця модель є рідною і близькою службовою машиною. Їй віддають перевагу через повний привод, більш високу пристосованість до позаштатних ситуацій і широкий спектр потужних двигунів. А міняють «Експлорер» найчастіше на точно таку саму модель, але більш свіжого покоління. Або ж коли на службовий транспорт виділяють нові кошти. Звичайний споживач не відчуває особливої потреби відправляти Explorer у відставку навіть після 8 років служби.
Середній термін володіння — 9 років
Родстери завжди виглядають і будуть виглядати дуже брутально в позитивному сенсі цього слова. Родстери Mercedes-Benz, безумовно, мають неповторний шарм, і час над такими машинами не владний. І набагато більш резонне запитання: навіщо продавати SLK після якихось там 9 років експлуатації? Тим не менш, це і є середній строк володіння даною моделлю. Формально Mercedes-Benz SLK вибув з ладу в 2016 році, коли модель вирішили перейменувати на SLС. Проте в чужі руки машину віддають неохоче і лише після довгих років роздумів.
Середній термін володіння — 9 років
Відкриває трійку лідерів найбільший на сьогоднішній день позашляховик компанії Ford (але, на жаль, не відправлений на спочин Ford Bronco). «Експедішн» звик до почесних місць у всіляких рейтингах і експертизах. Наприклад, в США його назвали найвигіднішим і найякіснішим серед великих позашляховиків при експлуатації понад 5 років. Крім того, автомобіль номінували на звання «Автомобіль року в Північній Америці», він отримав друге місце в рейтингу найбільш надійних повнорозмірних SUV і був названий найкращим позашляховиком 2015 року за рейтингом J. D. Power and Associates.
Середній термін володіння — 9,9 року
До того, як компанія Porsche продала душу за комерційну рентабельність і креслення Cayenne, цей німецький автовиробник славився добірними спорткарами. Про них хоч разок, але мріяв кожен – особливо якщо любов до марки виникла ще до зміни тисячоліть. Родстери Porsche — особливий фетиш, який також не втрачає привабливості з роками. До того ж навіщо продавати «Бокстер» майже відразу? Наприклад, у Німеччині в 2008 році машину визнали найнадійнішою з легковиків. Причому відразу в двох вікових номінаціях — від 4 до 5 і від 8 до 9 років.
Середній термін володіння — 10,6 року
Land Cruiser випускається довше за всі інші автомобілі марки Toyota. Його хід по ринку розпочався ще в 1951 році і не припиняється по сьогоднішній день. Власники машини, судячи з усього, так само віддані «Крузеру», як і сам автовиробник, тому його не відривають від серця довше, ніж по 10 років.
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас