Кличко пропонує законодавчо боротися з пробками в Києві — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кличко пропонує законодавчо боротися з пробками в Києві

Казна та Політика
2254
Ухвалення закону про паркування дозволить звільнити вулиці від неправильно припаркованих автомобілів і мінімізувати пробки в місті, – заявив мер Києва Віталій Кличко, передає прес-служба КМДА.
Коментуючи проблему заторів у столиці, градоначальник зазначив, що однією з причин є хаотичні парковки на узбіччях, в тому числі і в заборонених місцях, що фактично звужує проїжджу частину вулиць. Мер висловив сподівання, що восени Верховна Рада зможе прийняти закон, який дозволить місцевій владі навести порядок у сфері паркування та прибирати припарковані не за правилами машини.
«Цей закон дозволить нам вивільнити додаткові смуги, які, як правило, зайняті припаркованими всупереч всім правилам автомобілями», – вважає мер Києва.
Раніше повідомлялося, що в столиці з подачі міської влади оплату парковки перевели на безготівкові розрахунки й ініціювали звільнення паркувальників. Водії тепер можуть платити за стоянку автомобілів через паркомат, за допомогою смс, мобільного додатка або оплачувати паркінг за допомогою купівлі в пунктах реалізації спеціального талона.
За матеріалами:
Hubs
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас