У жовтні вийде перший водостійкий смартфон BlackBerry — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У жовтні вийде перший водостійкий смартфон BlackBerry

Технології&Авто
559
Трохи згодом після появи в Мережі чуток про майбутній вихід двох нових смартфонів BlackBerry ресурс Engadget повідомив про наближення анонсу «ожинового» мобільного пристрою з сенсорним екраном без традиційної для цього бренду клавіатури.
За даними Engadget, новинка буде представлена в жовтні. Це буде перший водостійкий смартфон BlackBerry, сертифікований на стійкість до несприятливого впливу середовища згідно зі стандартом IP67.
Новина надійшла від Франсуа Майо, глобального генерального менеджера компанії TCL, що займається виробництвом смартфонів під брендом BlackBerry за підтримки канадської компанії, яка тепер зосередилася на розробці програмного забезпечення.
Ідея творців цього нового смартфона BlackBerry на платформі Android полягає в тому, щоб забезпечити можливість користування його функціями за будь-яких погодних умов. Хоча з телефоном не можна буде занурюватися на велику глибину, завдяки сертифікації IP67 у вас напевно не буде проблем з його використанням під дощем або під час тренувань в басейні.
Також очікується, що новий смартфон отримає потужну батарею, яка дозволить ним користуватися без підзарядки в звичайному режимі протягом двох днів.
TCL покладає на новинку великі надії. Франсуа Майо висловив думку, що деякі користувачі пристроїв iPhone і Samsung Galaxy перейдуть на новий смартфон BlackBerry, тільки-но він з’явиться у продажі, захоплені його «зносостійкістю і довговічністю».
Про характеристики нового представника сімейства BlackBerry поки що немає ніяких даних. Цілком очевидно, що він буде відрізнятися від KeyOne з QWERTY-клавіатурою, який вийшов раніше цього року. Певною мірою новий пристрій міг би бути схожим на модель BlackBerry DTEK60 з сенсорним екраном, що з’явилася на ринку в минулому році.
За матеріалами:
Engadget
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас