Aston Martin уклала угоду з Японією на 500 млн фунтів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Aston Martin уклала угоду з Японією на 500 млн фунтів

Фондовий ринок
308
Британська компанія Aston Martin оголосила про торговельну та інвестиційну угоду в розмірі 500 млн фунтів стерлінгів між Сполученим Королівством і Японією.
Виробник люксових автомобілів заявив у середу, що він збільшить свій експорт в Японію, відкриє низку нових офісів у наступному році і розширить свою дилерську мережу. Угода терміном на 5 років принесе користь заводам компанії на території Британії.
Прем’єр-міністр Тереза ​​Мей сказала, що інвестиції “життєво важливі” для країни, оскільки Великобританія готується вийти зі складу Євросоюзу.
Про угоду заявив президент і головний виконавчий директор компанії Aston Martin Енді Палмер під час свого візиту в Японію в складі британської делегації, що супроводжує Терезу Мей.
Прем’єр-міністр Британії зараз щосили прагне пом’якшити заклопотаність Японії щодо Brexit і активізувати торгівельні переговори під час свого візиту.
“Оскільки ми готуємося залишити Європейський союз, життєво важливо, щоб ми трималися на наших існуючих зв’язках з друзями і союзниками, – сказала Мей. – Aston Martin – яскравий приклад інноваційної та провідної світової компанії, якою пишається Великобританія, і я рада, що вони приєднуються до мене в цій важливій торговельній місії”.
За умовами договору експорт з заводів St Athan і Gaydon, який оцінюється в 400 млн фунтів, буде збільшено за рахунок випуску нових спортивних автомобілів і впровадженням першого повноприводного позашляховика компанії.
Крім того, Британія збільшить закупівлю компонентів для автомобілів більш ніж на 70 млн фунтів у японських постачальників, включаючи Bridgestone, Denso, Mitsubishi і Yazaki.
Передбачені й інвестиції у флагманський глобальний бренд-центр компанії в Токіо, нова штаб-квартира Aston Martin в Японії і подальше зростання дилерської мережі Aston Martin по всій країні.
За матеріалами:
Вєсті Економіка
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас