Порошенко: у Львівську область торік інвестовано $58 мільйонів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Порошенко: у Львівську область торік інвестовано $58 мільйонів

Кредит&Депозит
185
У Львівську область торік інвестовано 58 мільйонів доларів.
Про це заявив Президент України Петро Порошенко, виступаючи на відкритті Бродівського виробничого підрозділу ТзОВ «Електроконтакт Україна» у ході робочої поїздки до Львівської області, повідомляє кореспондент Укрінформу.
“58 мільйонів доларів інвестовано лише до Львівської області у 2016 році. Створено 12 тисяч нових робочих місць. Це попри несприятливі обставини інвестори демонструють тверду віру в Україну, і вони сьогодні не мають проблем з поверненням ПДВ. Ми все зробимо, щоб захистити їх від тиску силовиків, і найближчим часом будуть відповідні ініціативи Президента”, – наголосив Порошенко.
Президент також заявив, що інвестиційні фонди, які збираються працювати в Україні, повністю укомплектовані інвестиціями.
“Інвестори зараз приймають надзвичайно важливі рішення. Фонди, які збираються працювати в Україні, повністю укомплектовані інвестиціями”, – зазначив глава держави.
Крім того, він підкреслив, що світові рейтингові агентства протягом останніх кількох місяців приймали рішення про підвищення як рейтингу України, так і прогнозу щодо української економіки.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас