Німецькі концерни створюють цифрову платформу для захисту від Google — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Німецькі концерни створюють цифрову платформу для захисту від Google

Технології&Авто
856
Найбільші корпорації Німеччини — Lufthansa, Telekom та інші — анонсували створення цифрової платформи Verimi, яка повинна захистити країну від зростаючого впливу американських інтернет-гігантів на зразок Google і Facebook і «гарантувати найвищі стандарти безпеки».
Назва платформи — комбінація слів to verify («перевіряти») і me («мене»), а запущена вона буде на початку 2018 року. За її допомогою користувач інтернету отримає єдиний «майстер-ключ», який спрощує процес входу на сайти і гарантує більшу безпеку. Таким чином німецький альянс збирається змінити звичну практику реєстрації за допомогою облікового запису Google, Facebook або Twitter.
В Європі давно наростає ворожість по відношенню до домінуючих американських інтернет-платформ. Але тільки зараз німецькі корпорації вирішили зробити рішучі кроки. Серед тих, хто підписав угоду, компанії Allianz, Axel Springer, Daimler, Deutsche Bank, Postbank, Here, Lufthansa, Telekom і Bundesdruckerei. Швидше за все, цей список буде поповнюватися.
Платформа буде доступна широкому колу користувачів в автомобільній, фінансовій, авіаційній, технологічній, телекомунікаційній та ІТ-галузі, повідомляє Welt.
За матеріалами:
hightech.fm
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас