Оплачувати покупки на LeBoutique тепер можна в один клік з Masterpass — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Оплачувати покупки на LeBoutique тепер можна в один клік з Masterpass

Особисті фінанси
72
Для розрахунків на сайті та мобільному додатку шопінг-клубу тепер не потрібно тримати фізичну банківську картку в руках.
Шопінг одягу, взуття, аксесуарів та товарів для дому стає ще легшим. LeBoutique, Mastercard і Приватбанк інтегрували в онлайн-магазин leboutique.com і мобільний додаток «LeBoutique — шопінг-клуб» рішення для оплат за допомогою цифрових гаманців Masterpass. У цифрових гаманцях безпечно зберігаються дані банківських карток різних платіжних систем. Розрахунки з Masterpass швидші й зручніші, адже користувачеві не потрібно щоразу вводити карткові реквізити (CVC-2 код, номер картки тощо) для оплати. Гарантом безпеки платежів виступає Mastercard.
«Покупки в LeBoutique – це такий самий шопінг, як і у звичних офлайн магазинах, тільки більш легкий. Ми забезпечуємо клієнтський досвід, який максимально відповідає нашому позиціонуванню – легкий, приємний, технологічний та сучасний. Партнерство з Mastercard та Приватбанк – це ще один крок на шляху до ідеального клієнтського сервісу у здійсненні онлайн покупок», – зазначає Роман Онищенко, співзасновник шопінг-клубу LeBoutique. – Сьогодні LeBoutique входить до топ-20 торговців на ринку цифрової комерції в Україні й до трійки вітчизняних лідерів у категорії fashion eCommerce. Цього року компанія отримала статус найкращого інтернет-магазину України за версією «E-Commerce Awards 2017».
Для оплати з Masterpass в онлайн-магазині й додатку необхідно обрати відповідну опцію на сторінці замовлення й натиснути кнопку Masterpass. Користувачі, у яких уже є зареєстрований цифровий гаманець, авторизуються на сайті магазину через номер мобільного телефону й отримують доступ до раніше доданих карток. Створити свій цифровий гаманець і додати банківські картки можна безпосередньо на сайті чи в додатку.
«За даними нашого дослідження Masterindex, 50% європейців, які здійснюють покупки онлайн, купують саме одяг і взуття. У співпраці з одним із лідерів української цифрової комерції в напрямі fashion ми вбачаємо великий потенціал для розвитку й популяризації безготівкових онлайн-платежів в Україні. Оплати з Masterpass – це крок назустріч новому виміру комфорту для онлайн-покупців», — відзначив Сергій Францішко, віце-президент з розвитку бізнесу Mastercard в Україні, Молдові, Грузії та країнах Центральної Азії.
Оплати на сайті та в мобільному додатку LeBoutique за допомогою Masterpass здійснюються з використанням платіжного сервісу LiqPay. Еквайєром платежів виступив ПриватБанк.
“ПриватБанк розширює можливості своїх самих передових сервісів, тепер покупки в один клік за допомогою Masterpass будуть доступні клієнтам одного з найпопулярніших онлайн бутиків LeBoutique, – зазначає керівник “Центру електронного бізнесу” Приватбанку Сергій Харітіч.- Саме завдяки ПриватБанку перевагами Masterpass вже користуються клієнти понад двох тисяч провідних українських інтернет магазинів”.
З нагоди запуску нового платіжного рішення на сайті й у мобільному додатку онлайн-магазину, LeBoutique і Mastercard дарують користувачам 100 грн на наступну покупку за умови оплати замовлення з Masterpass.
Платформа цифрових гаманців Masterpass працює в Україні на сайтах і в мобільних додатках понад 2000 торговців з липня 2016 року й об’єднує мільйони користувачів і торговців в 35 країнах світу. Рішення для оплат в один клік з Masterpass доступне для користувачів сервісів онлайн-платежів та переказів, чат-бота для грошових переказів у Facebook-месенджері, а також низки мобільних додатків для швидких цифрових оплат таксі, пального на заправках, мобільних послуг, парковки тощо.
За матеріалами:
ПриватБанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас