У Києві реанімують за $700 тис. старий кінотеатр — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Києві реанімують за $700 тис. старий кінотеатр

Казна та Політика
958
Айтішники і міська влада хочуть запустити інноваційний бізнес-центр.
«Київський IT-кластер» (KITC) спільно з Київською міською державною адміністрацією (КМДА) розробили проект «Інноваційний Центр розвитку підприємництва» з робочим простором, лабораторіями та навчальними програмами, який планують облаштувати в приміщенні кінотеатру «Братислава», — передає прес-служба міськдержадміністрації.
Як зазначив перший заступник голови КМДА Геннадій Пліс, міська адміністрація виступає правовим гарантом і контролюватиме виконання всіх прописаних договором умов. Представники КМДА та Оболонської РДА також увійдуть у раду експертів при KITC. Що стосується «Київського IT-кластеру» — він вже має попередні угоди з IT-компаніями про підтримку запуску першої черги, яка обійдеться приблизно в 100 тисяч доларів. Крім приватних інвестицій, KITC розраховує на локальні грантові програми, гранти COSME Європейської комісії на розвиток кластерів та інфраструктури.
У КМДА нагадали, що кінотеатр розташований поблизу Оболонської набережної і побудований близько 40 років тому. Зараз будівля кінотеатру знаходиться у важкому стані. Бюджет проекту попередньо оцінюється в 700 тисяч доларів. Після рестарту кінотеатр функціонуватиме, а власне сама будівля залишиться у комунальній власності міста.
За матеріалами:
Hubs
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас