Siemens продовжує співпрацю з російськими компаніями - ЗМІ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Siemens продовжує співпрацю з російськими компаніями - ЗМІ

Фондовий ринок
704
Концерн Siemens виконує всі зобов’язання перед російським енергетичним холдингом “Інтер РАО”, проблем з поставками і сервісом обладнання немає. Про це заявив голова правління компанії Борис Ковальчук.
“Ніяких проблем ні з поставками обладнання, ні з сервісом з нашими німецькими партнерами немає, всі зобов’язання виконуються”, – відповів Ковальчук на запитання про те, чи попереджав Siemens “Інтер РАО” про складнощі в подальшій роботі.
“Інтер РАО” в п’ятницю, 25 серпня, запустив новий енергоблок “Пермської ГРЕС” потужністю 861 МВт, на якому встановлені генератори Siemens. За словами Ковальчука, з німецьким концерном укладено п’ятирічний енергосервісний контракт по цьому обладнанню.

Довідка Finance.ua:

  • Рада ЄС поповнила список санкцій щодо РФ через скандал з турбінами Siemens.
  • Німецький концерн Siemens ще в березні повідомив про те, що поставив російському ВАТ “ВО “Технопромекспорт” чотири газові турбіни, майданчиком для яких, згідно з контрактом, повинна стати нова ТЕС на Тамані. Дане обладнання, як писало ZN.UA, може бути в обхід санкцій використано Росією для будівництва нової ТЕС в окупованому Криму.
За матеріалами:
Прайм
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас