В Петербурзі затримано топ-менеджера українського банку, якого розшукує Інтерпол — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Петербурзі затримано топ-менеджера українського банку, якого розшукує Інтерпол

Фондовий ринок
1514
Поліцейські затримали в Петербурзі одного з керівників українського банку “Фінанси і кредит” Олега Шапкіна, якого розшукує Інтерпол за привласнення і розтрату.
“24 серпня 2017 року о 18.00 в ході здійснення комплексу спільних оперативно-розшукових заходів співробітниками відділу Інтерполу головного управління МВС Росії по Санкт-Петербургу і Ленінградської області у будинку 58 на набережній річки Мойки був затриманий 53-річний громадянин однієї з сусідніх республік. Встановлено, що він розшукується правоохоронними органами своєї країни за привласнення і розтрату”, – повідомляє прес-служба регіонального ГУ МВС в п’ятницю.
Чоловіка доставлено до територіального відділу поліції. Ініціатору розшуку повідомили про його затримання.
Затриманий – заступник голови правління київського банку “Фінанси і кредит” Олег Шапкін. Офіційного підтвердження особи затриманого “Інтерфакс” не має.
Картка 53-річного українця О.Шапкіна є на сайті Інтерполу в розділі з персонами, які перебувають в розшуку. З неї випливає, що він розшукується у справі про привласнення, розтрату або заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовим становищем.

Довідка Finance.ua:

  • Банк “Фінанси та Кредит” заснований в Києві 1990 році. За даними банку, на початок вересня 2014 року його основними акціонерами були ТОВ “Асканія” (45,92%), ПАТ “F&C Realty” (41,58%), ТОВ “Індастріал констракшн” (6,79%).
  • Згідно з даними Нацбанку України, за розміром активів на 1 липня 2014 року банк займав 13-е місце серед 173 банків, що діяли в країні.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас