День Фінансів.юа: Доля Приватбанку і скасування ліміту на отримання валюти фізособами — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День Фінансів.юа: Доля Приватбанку і скасування ліміту на отримання валюти фізособами

1583
Середа, 23 серпня. Напередодні свята так хочеться отримувати хороші, обнадійливі новини.
Щодо курсу гривні. Експерт, координатор громадської платформи “Нова країна” Тарас Козак сказав, що наступної осені українській гривні нічого не загрожує, і курс коливатиметься в діапазоні 24,5-26,5 гривні/долар.
Щодо ліміту на зняття валюти фізособами. З 24 серпня Національний банк України скасовує останні обмеження на видачу коштів з банківських рахунків
Щодо міжнародних ринків. В НБУ також обнадіяли хорошим прогнозом, пояснивши зміцнення національної валюти в поточному сезоні сприятливою кон’юнктурою міжнародних ринків.
Щодо Приватбанку. Виконуюча обов’язки голови правління ПриватБанку Галина Пахачук в інтерв’ю висловила думку про можливість поділу фінустанови на три самостійні банки, водночас висловила надію, що цього не станеться.
Щодо податків. Також до обнадійливих новин можна віднести намір Кабміну ввести єдиний рахунок для платників податків. Це, як очікується, дозволить спростити сплату податків, спростити процедури розрахунків платників податків, значно зменшить фінансові та часові витрати.
І насамкінець, щодо армії і безпеки. Президент України Петро Порошенко заявив про початок етапу осучаснення армії і виведення озброєнь на новий рівень.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас