ФДМ продав ПрАТ "Івано-Франківський ЛРЗ" міськраді за початковою ціною 33,92 млн грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ФДМ продав ПрАТ "Івано-Франківський ЛРЗ" міськраді за початковою ціною 33,92 млн грн

Фондовий ринок
438
Фонд держмайна України (ФДМУ) визнав переможцем повторного конкурсу з продажу 99,5% акцій (77 859 520 акцій) ПАТ “Івано-Франківський локомотиворемонтний завод” міську раду Івано-Франківська, яка була єдиним учасником конкурсу і придбала пакет за початковою ціною – 33,92 млн грн.
Конкурс відбувся 22 серпня, крок торгів було визначено в 340 тис. грн.
“Сподіваємося, що переможцю конкурсу вдасться реалізувати плани щодо збереження виробництва і створення робочих місць на підприємстві, на які вони дуже налаштовані”, – зазначили агентству “Інтерфакс-Україна” в прес-службі ФДМ.
Як повідомлялося, ФДМ виставив Івано-Франківський ЛРЗ на повторний конкурс з тією ж початковою ціною після того, як 6 липня не зміг затвердити переможця конкурсу у зв’язку із забороною адмінсуду на відчуження акцій товариства. На попередній конкурс було подано дві заявки, в тому числі міськради Івано-Франківська. Однак участь у конкурсі взяла лише міськрада.
Фіксовані умови конкурсу передбачають, зокрема, збереження основних видів діяльності підприємства, оновлення основних фондів (модернізація ливарного виробництва, верстатного парку для обробки металу, ковальсько-пресового обладнання) відповідно до затвердженої покупцем не пізніше шести місяців з моменту придбання пакета програми.
Статутний капітал ЗАТ – 19,56 млн грн, номінал акції – 0,25 грн.
Івано-Франківський ЛРЗ заснований в 1866 році. Основна спеціалізація – ремонт колісних пар і формування нових, а також виготовлення автомотрис.
Завод володіє земельною ділянкою площею 9,69 га, в його користуванні – 34 споруди.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас