АвтоКрАЗ тестує нову перспективну модель — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

АвтоКрАЗ тестує нову перспективну модель

Технології&Авто
1070
Партнерська розробка «Автокразу» та ННЦ «Інститут механізації та електрифікації сільського господарства» — автотрактор ОЕЗ-330, пройшла попередні випробування в дослідному господарстві «Оленівське» ННЦ «ІМЕСГ».
Про це повідомляє прес-служба «Автокразу».
Цього разу мобільний енергетичний засіб було загрегатовано з плугом Hektor 1000 виробництва фірми “ Vogel Noot — напівпричіпним семикорпусним оборотним плугом шириною захвату 2,8 м. Проведені випробування передбачали узгодження елементів агрегатування ОЕЗ-330 і плуга, відпрацювання схеми руху орного агрегату (в борозні або під борозною) і визначення робочої швидкості руху агрегату.
Нагадаємо, що агроновація ОЕЗ-330 створена на шасі всюдихода КрАЗ-6322 з валом відбору потужності, комплектом гідравліки, додаткової висоти під плуг і іншим сільгоспобладнанням. Автотрактор може виконувати транспортні та польові роботи, зокрема, вносити добрива, обробляти ґрунт, сіяти, захищати посіви, виконувати транспортно-перевантажувальні операції тощо. На перший варіант ОЕЗ-330, який експонувався на «Агро-2017» і отримав найвищу нагороду виставки — Золоту медаль, був встановлений кузов для внесення твердих органічних добрив.
Наступним етапом випробувань ОЕЗ-330 буде встановлення тягово-швидкісних характеристик ОЕЗ-330, реальних витрат палива на оранці, визначення буксування рушіїв при виконанні оранки, оптимальних параметрів тиску в шинах коліс ОЕЗ-330 з метою отримання найбільшого тягового зусилля. Зараз на автотрактор встановлюється вимірювальне обладнання для визначення сили тяги, витрати палива і коефіцієнта буксування.
За матеріалами:
autocentre.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас