Директор "Google Україна" розповів про доходи компанії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Директор "Google Україна" розповів про доходи компанії

Фондовий ринок
905
Кількість користувачів пошукової системи та інших продуктів Google в Україні постійно зростає, і це не пов’язано з блокуванням українською владою російського пошукача “Яндекс”.
Великого припливу користувачів після блокування “Яндекса” не було, а показники компанії “потихеньку зростають”, як і раніше, наводить “Гордон” слова директора “Google Україна” Дмитра Шоломка.
“Незалежно від ситуації навколо “Яндекса” або “ВКонтакте”, український ринок завжди зростає. І наші доходи також стрімко зростають. 2014-й був найгірший – причини зрозумілі. Але з 2014-го по 2017-й темпи зростання дуже сильно прискорилися. Якщо говорити про цифри: зростання доходів – близько 60% на рік в доларах. В гривнях, напевно, так само, тому що валютний курс зараз більш-менш стабільний”, – розповів Шоломко.
Директор підприємства зазначив, що у компанії десятки тисяч рекламодавців.
“Український ринок почав стрімко зростати. Є багато думок з цього приводу. Дехто думає, що він зростає, тому що економіка піднімається. Інші – навпаки, тому що люди тікають з офіційного бізнесу в інтернет, де легше сховатися. Але “Google Україна” працює офіційно, платить податки. Тут особливо не сховаєшся. Мені здається, просто бізнес хахоплюють інтернет-технології. Це пояснює, чому у нас зростає кількість клієнтів”, – підсумував він.
За матеріалами:
Вісті
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас