До уваги довірителів ж/б «ДУБРОВИЦЯ»(№11), «ГАЛИЦЬКИЙ»(№12), «ОЛЬВІЯ»(№18), ж/м «ПАТРІОТИКА» — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

До уваги довірителів ж/б «ДУБРОВИЦЯ»(№11), «ГАЛИЦЬКИЙ»(№12), «ОЛЬВІЯ»(№18), ж/м «ПАТРІОТИКА»

Нерухомість
147
Шановні довірителі житлових будинків №№11,12,18, житлового масиву «ПАТРІОТИКА»! Доводимо до вашого відома, що з 21.08.2017р. розпочнеться процедура заселення зазначених житлових будинків.
Оскільки планується заселення одночасно 3-ох будинків, а це 1013 квартир, та з метою забезпечення максимально ефективного процесу заселення будинків, вам буде запропоновано такий порядок дій.
Враховуючи те, що переважна більшість квартир вже була оглянута та прийнята на будівництві без зауважень, в першу чергу до Банку будуть запрошуватись довірителі, у яких не було претензій до якості виконання будівельних робіт. Їм буде запропоновано отримати довідку про 100% інвестування відповідно до обмірів БТІ (кімната №202), підписати акт прийому-передачі квартири (кімната №201) та укласти тристоронній договір з надання комунальних послуг і внести кошти на рахунок експлуатуючої організації за цим договором. Після цього їм буде видана перепустка для отримання ключів.
Довірителі, у яких були зауваження до якості будівельних робіт і такі зауваження були виправлені підрядною організацією, будуть запрошені Банком для огляду квартири після отримання відповідної інформації. Після прийняття виконаних робіт вони можуть прийти до Банку без окремого запрошення і пройти описану вище процедуру та отримати перепустку для отримання ключів.
Довірителі, у яких були зауваження до якості будівельних робіт і які на даний момент ще не усунуті, будуть запрошуватись Банком для огляду квартири після отримання інформації про виправлення виявлених недоліків. У разі прийняття ними виконаних робіт, довірителі можуть прийти до Банку без окремого запрошення і пройти описану вище процедуру та отримати перепустку для отримання ключів.
За матеріалами:
Аркада
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас