Представники німецького бізнесу заявили про готовність співпрацювати з українськими hi-tech компаніями — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Представники німецького бізнесу заявили про готовність співпрацювати з українськими hi-tech компаніями

Казна та Політика
361
Німецький бізнес шукає українських партнерів у високотехнологічних галузях виробництва. Про це журналістам заявив виконавчий директор Східного комітету німецької економіки Міхаель Хармс.
За словами Хармса, Східний комітет працює над ініціативою, яка допоможе українським виробникам високотехнологічної продукції вийти на ринок ЄС і стати частиною інтернаціональної мережі постачальників.
“Мова йде про реалізацію закупівельної ініціативи німецької економіки – щоб придивитися і правильно оцінити, які напівфабрикати та компоненти виробляються в Україні настільки добре, що можуть поставлятися в Євросоюз”, – зазначив Хармс. За його словами, така домовленість була досягнута під час зустрічі делегації Східного комітету з прем’єр-міністром України Гройсманом.
Були визначені партнери Східного комітету в Україні: інвестиційні агентства, спілки підприємців, торгово-промислова палата, які будуть проводити відбір таких перспективних виробництв, які могли б випускати перелік певних продуктів, в яких зацікавлений німецький бізнес.
В основному це класичні галузі, де традиційно сильні позиції німців: автопромисловість, автокомпоненти, електротехніка, тобто високотехнологічне виробництво. На думку Хармса, дана ініціатива не тільки надасть підтримку українським виробникам, але і буде служити ще одним позитивним прикладом реалізації угоди про асоціацію з ЄС і підтримає подальше зростання українського експорту в країни ЄС.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас