Fiat Chrysler створює альянс з BMW і Intel — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Fiat Chrysler створює альянс з BMW і Intel

Фондовий ринок
307
Автовиробник Fiat Chrysler приєднається до альянсу, очолюваного BMW, для розробки автомобілів з самообслуговуванням, активізуючи гонку виробників автомобілів і технологічних компаній, які розробляють безпілотні таксі для швидкого виклику і оплати через смартфон.
За словами консультантів McKinsey, ринок автомобілів з самообслуговуванням може скласти $2 трлн, оскільки молоді клієнти відмовляться від володіння автомобілем на користь послуги миттєвої оплати за користування автомобілем.
Компанія Fiat Chrysler заявила, що планує до 2021 р. запустити у виробництво автономні автомобільні технології, що відповідають поточним тенденціям конкуруючих компаній, які також розробляють автомобілі з безпілотним управлінням.
BMW і її партнери Intel і Mobileye заявили, що у Fiat Chrysler нададуть інженерну та іншу експертизу для даної операції, щоб створити автономну автомобільну платформу, яку зможуть використовувати і інші виробники.
Автовиробники зараз намагаються знайти партнерів для розробки автономних засобів пересування, які, згідно із консалтинговою фірмою Frost & Sullivan, будуть становити близько 10-15% від всіх автомобілів в Європі до 2030 р.
За матеріалами:
Вєсті Економіка
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас