У США кількість роботів на заводах зросла на 20% за 5 років — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У США кількість роботів на заводах зросла на 20% за 5 років

Технології&Авто
265
США не вважаються країною, де автоматизація загрожує новою промисловою революцією, але тим не менш, тут спостерігається зростання кількості роботів на фабриках, пише Venturebeat. За останні 5 років кількість роботів зросла на 20%. У новому дослідженні повідомляється, в яких саме містах і регіонах найбільша кількість роботів на 1000 робочих.
У звіті вказується, що найвищий рівень автоматизації спостерігається на Середньому Заході США і на Півдні. Це традиційні для автоматизації регіони, в яких зосереджені автомобільні виробництва. Найбільша кількість промислових роботів сконцентрована в районі Детройта. Там налічується 15 тисяч роботів. Виходить по 8,5 робота на 1000 працівників-людей. Якщо говорити про штат Мічиган в цілому, то тут на виробництві зайнято 28 000 роботів. За щільністю роботів лідирує місто Толедо в Огайо, там на 1000 осіб – 9 роботів.
В середньому по країні за останні 5 років кількість роботів збільшилася на 20%. Це відноситься як до великих міст і підприємств, так і до невеликих. У доповіді дійшли висновку, що таке зростання збережеться в майбутньому і виразно вплине на багато економічних аспектів життя країни. Потрібно вже зараз готуватися до нових часів. Визначити професії, які будуть необхідні при дедалі більшій автоматизації, налагодити роботу пунктів підвищення кваліфікації, встановити контакт з біржами праці.
За матеріалами:
hightech.fm
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас