lifecell не виключає придбання інших операторів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

lifecell не виключає придбання інших операторів

Фондовий ринок
1236
Мобільний оператор lifecell, що належить групі Turkcell, не виключає придбання в подальшому інших українських операторів як фіксованого, так і мобільного зв’язку.
Про це повідомив головний виконавчий директор оператора Ісмет Язиджи в ході зустрічі з журналістами в Києві у вівторок, відповідаючи на питання про можливість продажу компанії.
“Ми прийшли сюди купувати, а не продавати. Ми віримо в майбутнє українського ринку. Саме тому група Turkcell планує подальші інвестиції в нього, тому що у нас є дуже позитивні надії на майбутнє”, – сказав він.
Говорячи про своє основне завдання на посаді СЕО lifecell В. Язиджи зазначив, що ним є трансформація компанії цифрового оператора, перехід до повної діджиталізації її сервісів.
“Саме цим я займався частково в Білорусі та на Кіпрі”, – додав він.
Як повідомлялося, в квітні стало відомо, В. Язиджи стане новим СЕО оператора замість Бурака Ерсоя. Раніше він був гендиректором Turkcell на Північному Кіпрі, головою BeST – дочірньої компанії Turkcell в Білорусі.

Довідка Finance.UA:

  • Турецький постачальник конвергентних телекомунікацій та технологічних послуг Turkcell в 2015 році сконцентрував 100% оператора “Астеліт”, пізніше перейменованого на lifecell.
  • lifecell є третім за величиною оператором мобільного зв’язку в Україні.
  • Станом на кінець другого кварталу 2017 року активна абонентська база lifecell становить 8,4 млн користувачів.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас