Кожен п'ятий американець не почувається в безпеці на робочому місці — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кожен п'ятий американець не почувається в безпеці на робочому місці

Світ
297
Близько 20% американців, опитаних в рамках дослідження, проведеного компанією Rand Corp. спільно з Гарвардською медичною школою і Університетом Каліфорнії в Лос-Анджелесі, заявили, що стикаються з “ворожою або загрозливою” атмосферою на робочому місці.
До факторів, що сприяють створенню таких умов, в числі інших відносяться сексуальні домагання і знущання колег, а ті, хто працює в клієнтській сфері, також стикаються з неадекватними клієнтами. Організатори опитування назвали такий показник “насторажуюче високим”.
Ще близько 55% респондентів зазначили, що стикаються на роботі з “неприємними і потенційно небезпечними ситуаціями”, а майже 75% опитаних вказали, що їм більш як чотири години на день доводиться займатися фізичною працею. Половина зізналася в тому, що вони працюють в позаурочний час, щоб виконати робочий план.
Разом з тим опитування виявило й позитивні моменти. Понад 80% респондентів під час роботи мають можливість реалізовувати власні ідеї, 58% розповіли про підтримку з боку начальства, і 56% заявили, що завели друзів серед колег.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас