ГПУ проводить обшуки в "Укргазвидобуванні" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ГПУ проводить обшуки в "Укргазвидобуванні"

Фондовий ринок
206
Обшуки проводяться за постановою Печерського районного суду міста Києва. Генеральна прокуратура України (ГПУ) проводить обшуки в ПАТ “Укргазвидобування”. Про це йдеться в повідомленні прес-служби компанії.
“Представники Генеральної прокуратури України у супроводі представників СБУ знову проводять обшуки і виїмку документів. ГПУ цікавлять проведені в 2016-2017 рр роботи з гідророзриву пластів і капітального ремонту свердловин, які допомогли ПАТ “Укргазвидобування” досягти максимального за останні п’ять років добового видобутку природного газу”, – йдеться в повідомленні.
Як зазначається, обшуки проводяться за постановою Печерського районного суду міста Києва від 11 серпня 2017 року. Повідомляється, що, згідно з постановою суду, правоохоронці мають право вилучити первинні фінансово-господарські документи, пов’язані з відносинами “Укргазвидобування” з румунською компанією Tacrom Services S. R. L і білоруською “Бєлоруснєфть”. “Укргазвидобування” зазначає, що вилучення важливої для технологічного процесу документації та масові виклики на допити технічних керівників апарату УГД і філій компанії можуть дестабілізувати роботу Товариства, негативно вплине на виконання найбільшим газовидобувним підприємством України урядової програми зі збільшення видобутку природного газу.
Подібні дії правоохоронців також можуть призвести до погіршення іміджу “Укргазвидобування” і України в міжнародному бізнес-середовищі”, – йдеться в повідомленні.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас