На подорожі Порошенка тільки по Україні витратили 2,5 млн грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

На подорожі Порошенка тільки по Україні витратили 2,5 млн грн

Казна та Політика
275
На робочі поїздки президента Петра Порошенка в межах України в січні-липні було витрачено з держбюджету 2 млн 486,2 тис. гривень. Про це повідомили 112.ua в Адміністрації глави держави в рамках підготовки матеріалу “По роботі – в регіони: Внутрішні відрядження керівництва України в цифрах”.
Станом на 2 серпня президент встиг зробити 14 регіональних поїздок. Найчастіше Порошенко відвідував Одеську область, де за 8 місяців був тричі.
“Також для забезпечення робочих поїздок президента України залучаються відповідні підприємства, установи та організації, що перебувають в управлінні Державного управління справами (далі – підприємства), які надають послуги з автотранспортного, медичного, санітарно-епідеміологічного, протокольного, господарського та іншого забезпечення. Крім того, для проведення заходів залучаються працівники Адміністрації президента України, Державного управління справами, підприємств, що пов’язано з витратами на відрядження”, – додали в Адміністрації.
Також в АП зазначили, що ведення окремого обліку за категоріями витрат по кожній робочій поїздці чинним законодавством не передбачено.
За матеріалами:
112
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас