Uber потрапив до рейтингу Forbes найбільших приватних компаній США — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Uber потрапив до рейтингу Forbes найбільших приватних компаній США

Фондовий ринок
170
Компанія Uber Technologies Inc. вперше увійшла у рейтинг найбільших приватних компаній США в 2017 році за версією журналу Forbes.
Uber зайняв 52-е місце серед найбільших американських приватних компаній. Крім Uber, в рейтингу з’явилося 11 новачків. Лідерами рейтингу традиційно стали Cargill і Koch Industries, повідомляється в журналі.
При цьому Cargill посідає перше місце вже 10-й рік поспіль. Крім того, до п’ятірки найбільших приватних компаній США увійшли продуктовий рітейлер Albertsons та дві аудиторські компанії Deloitte і PricewaterhouseCoopers.
Серед великих компаній, що не увійшли до рейтингу, зазначається техаська Dell. Крім неї, ще вісім компаній з колишнього списку не потрапили в рейтинг цього року. Видання зазначає, що це могло відбутися з кількох причин: доходи компаній впали нижче за позначку в 2 мільярди доларів, вони перестали бути приватними компаніями або були продані іноземцям.
До 33-го щорічного рейтингу найбільших приватних компаній США в 2017 році загалом потрапило 225 компаній. Їх доходи сумарно становлять 1,57 трильйона доларів, що на 3% менше, ніж минулого року. Видання також зазначає, що в цих компаніях працюють 4,7 мільйона осіб порівняно з 4,5 мільйона в 2016 році.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас