«Валеріан і місто тисячі планет»: UKRSIBBANK BNP Paribas Group «відкриває» портал у майбутнє технологій та інновацій — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

«Валеріан і місто тисячі планет»: UKRSIBBANK BNP Paribas Group «відкриває» портал у майбутнє технологій та інновацій

Світ
114
Уже сьогодні — за день до офіційної прем’єри в Україні довгоочікуваного фантастичного фільму від легендарного режисера Люка Бессона «Валеріан і місто тисячі планет» — Premium клієнти банку зможуть першими «здійснити свій трансгалактичний політ» у світ майбутнього: технологій та інновацій на допрем’єрному показі фільму. Приголомшлива реалістичність технології IMAX дозволить клієнтам повністю відчути силу і гостроту спецефектів. Крім того, закриті покази «Валеріан і місто тисячі планет» пройдуть в Харкові та Одесі.
Кінофільм вийшов у світовий прокат 21 липня. В Україні офіційна прем’єра картини відбудеться 10 серпня. Допрем’єрний показ став можливий завдяки партнерству UKRSIBBANK BNP Paribas Group з Wine bureau, Voльga, Viva, Badoit, Планета Кіно та Destinations.
ТВОРЧИЙ ПІДХІД ТА ІНОВАЦІЇ
UKRSIBBANK як частина міжнародної BNP Paribas Group представляє в Україні не лише якісний європейський фінансовий сервіс, а й культурні традиції. Міжнародна BNP Paribas Group вже понад сто років підтримує європейський кінематограф. Це одне зі справжніх захоплень, яке банк розділяє зі своїми клієнтами. BNP Paribas – банк для світу, що змінюється, завжди підтримує інновації. Фантастичний фільм «Валеріан та місто тисячі планет» – є втіленням сміливих ідей та новітніх технологій майбутнього.
Для BNP Paribas партнерство з «Валеріаном» – чудова нагода поділитися своїм баченням майбутнього: позитивні зміни, пов’язані з культурою інновацій та технологіями, які слугуватимуть як клієнтам, так і персоналу у Франції та у всьому світі.
ІСТОРІЯ СПІВПРАЦІ
BNP Paribas Group прагне бути двигуном інновації. Банк допомагає творцям втілювати грандіозні амбіції. «Валеріан» поєднує інновації як з точки зору виробництва, так і технологічні. Ще у 2015 році BNP Paribas підтримав ідею відомого режисера Люка Бессона. Вперше у своїй історії BNP Paribas Group погодилась інвестувати 10 мільйонів євро у виробництво фільму, що надало їй статус ключового партнеру на два роки. Відтак, група BNP Paribas запропонувала ексклюзивний і абсолютно новий досвід на кожній стадії створення фільму аж до його випуску на екрани.
ІСТОРІЯ СЮЖЕТУ
«Валеріан та місто тисячі планет» – це адаптація відомих французьких коміксів «Валеріан», які видавались з 1967 року та були перекладені на 21 мову. Історія кінофільму переносить нас у 28-ме століття до галактичного, космополітичного міста Альфа, яке заселене мільйонами істот з тисячі планет. Два космічних спецагенти Валеріан (Dane DeHaan) і Лорелін (Cara Delevingne) повинні перешкодити терористичним діям та врятувати майбутнє Всесвіту. Напруженість сюжету, приголомшливі спецефекти та весь спектр надзвичайної майстерності генія кінематографу Люка Бессона.
За матеріалами:
Укрсиббанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас