Клієнт Ощадбанку відвідає матч за Суперкубок УЄФА — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Клієнт Ощадбанку відвідає матч за Суперкубок УЄФА

Особисті фінанси
34
8 серпня клієнт Ощадбанку з міста Костопіль Рівненської області Микола Стасюк разом із товаришем відчують справжній дух футболу, відвідавши Суперкубок УЄФА в Македонії. Пан Микола став головним переможцем спільної з MasterCard акції «Призи за операції в Ощад 24/7», вигравши поїздку на двох на матч, в якому перемогу виборюватимуть команди «Реал Мадрид» та «Манчестер Юнайтед».
Клієнт Ощадбанку відвідає матч за Суперкубок УЄФА
Микола Стасюк, який є затятим футбольним уболівальником, звичайно, дуже зрадів перемозі і можливості відвідати матч суперкубку. Він працює на Львівській залізниці та є клієнтом Ощадбанку в рамках зарплатного проекту.
«Ставши клієнтом Ощадбанку, одразу вирішив спробувати онлайн-сервіс «Ощад 24/7». Зареєструвався у веб-банкінгу, здійснив кілька операцій і переконався у зручності цієї системи. З того часу постійно користуюсь онлайн-послугами банку. Виконуючі прості та зручні операції з оплати комунальних послуг чи переказу коштів, я й гадки не мав, що стану переможцем акції та виграю головний приз – поїздку на UEFA SUPER CUР 2017. Бажаю всім клієнтам Ощадбанку користуватись зручним і надійним «Ощад 24/7» та вигравати в акціях!», – зазначив Микола Стасюк.
Нагадуємо, що з 23 червня по 20 липня 2017 року користувачі карток MasterCard від Ощадбанку за розрахунки в «Ощад 24/7» мали можливість виграти поїздку на фінал Суперкубку УЕФА, 28 футбольних м’ячів та 4 гри «Футбольний стіл».
Більше про акції від Ощадбанку дізнавайтесь тут.
За матеріалами:
Ощадбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас