Львівський бронетанковий оштрафували на 9,8 мільйона — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Львівський бронетанковий оштрафували на 9,8 мільйона

Фондовий ринок
453
Господарський суд міста Києва прийняв рішення про стягнення з державного підприємства «Львівський бронетанковий завод» до Держбюджету 9,8 млн грн за несвоєчасне виготовлення військової техніки.
Про це інформує прес-служба Військової прокуратури Західного регіону.
У прокуратурі зазначили, що в грудні 2015 року між Міністерством оборони і заводом було укладено договір з виготовлення і постачання оборонному відомству тактичних бойових колісних машин «Дозор-Б» в кількості 10 одиниць, які призначалися для використання в зоні проведення антитерористичної операції.
У зв’язку з перевищенням суми коштів, перерахованих Міністерством оборони, над фактичними витратами заводу на виготовлення і поставку продукції, виконавець (ДП “Львівський бронетанковий завод”) мав повернути замовнику кошти, отримані раніше в якості передоплати за контрактом в сумі майже 6,5 млн грн.
Однак зазначені зобов’язання завод в добровільному порядку не виконав.
“Реагуючи на виявлені порушення і діючи в інтересах Міноборони, військовою прокуратурою заявлено позов про стягнення зазначених коштів в сумі 6,5 млн грн, а також штрафних санкцій в розмірі 3,3 млн грн за прострочення виготовлення і постачання військової техніки”, – зазначають у відомстві.
За матеріалами:
Телеграф
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас