ASUS готує найпотужнішу ігрову відеокарту в світі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ASUS готує найпотужнішу ігрову відеокарту в світі

Фондовий ринок
2261
Компанія AMD раніше анонсувала карти RX Vega, які обійшли конкурентів у продуктивності і претендують на роль найпотужніших відеокарт 2017 року. Тим часом ASUS вирішила взяти з графічних прискорювачів все можливе – новинка від тайванського бренду поєднає на одній платі дві Vega 10 з енергоспоживанням 600 Вт. Користувачі припускають, що в результаті у ASUS вийде найпотужніша в світі ігрова відеокарта.
З чуток, минулого тижня AMD дозволила вендорам працювати над своїм дизайном карт на базі чіпів Vega 10, Vega 10 XL і Vega 10 XT. Якщо витік виявиться правдою, то ASUS отримала зелене світло на випуск графіки з продуктивністю 50 Тфлопс на половинній точності і 25 Тфлопс на FP32-обчисленнях. Цікаво, що споживання карти складе 600 Вт – в такому випадку рідинне охолодження буде не привілеєм, а необхідним заходом.
Yes
Нагадаємо, ASUS вже випускала подвійні Radeon HD7970, які свого часу стали найшвидшими в світі відеокартами і першими використовували рідинне охолодження. Передбачається, що новинки на базі Vega 10 надійдуть у продаж обмеженими партіями, а для ASUS цей реліз стане доказом лідерства серед виробників відеокарт.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас