До кінця року "Київавтодор" відремонтує 300 кілометрів доріг — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

До кінця року "Київавтодор" відремонтує 300 кілометрів доріг

Казна та Політика
234
З ініціативи міського голови Віталія Кличка в місті тривають масштабні ремонти доріг і шляхопроводів – до кінця року має бути відремонтовано 300 км дорожнього покриття. Про це під час щотижневого брифінгу заявив генеральний директор комунальної корпорації “Київавтодор” Олександр Густєлєв.
“Торік було відремонтовано 200 кілометрів. Цього року плануємо виконати ремонт 300 кілометрів вулично-дорожньої мережі, внутрішньоквартальних проїздів та прибудинкових територій. Для порівняння – в недалекому 2014 році було відремонтовано лише 36,9 кілометрів. З таким темпом за 3-4 роки ми значно покращимо стан вулиць і доріг столиці. Це – стратегічне завдання, яке поставив перед нами мер Віталій Кличко”, – сказав директор “Київавтодору”.
“На кожен об’єкт капітального ремонту ми беремо зобов’язання підрядника – 5 років гарантії. Вимагати гарантійного ремонту від підрядників за свій кошт – це загальносвітова практика. Один із прикладів гарантійного ремонту в столиці в 2017 році – просп. Бажана, що зараз проводиться підрядником безкоштовно. Загалом упродовж 2016-2017 років виконано гарантійний ремонт на вул. Правди, вул. Амурській, Сортувальній, Віскозній, Броварському проспекті, вул. Тимошенка, вул. Овруцькій, вул. Народній, а також роботи з гарантійного відновлення дорожньої розмітки – 44,6 км”, – зазначив директор КК “Київавтодор”.
Він повідомив, що незабаром будуть розпочаті роботи з капітального ремонту Набережного шосе, вулиць Олени Теліги, Петра Дегтяренка, Туполєва, Алма-Атинській (з шляхопроводом), бульвару Вернадського, вул. Тичини, транспортної розв’язки на перетині проспекту Леся Курбаса та вулиці Гната Юри та Картвелішвілі, шляхопроводу на перетині вул. Кирилівської та Олени Теліги.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас