Прокуратура передала "Укрзалізниці" 1 тис. затриманих Прикордонною службою напіввагонів, що належать компанії Клименка "Юнісон Груп" - Матіос — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Прокуратура передала "Укрзалізниці" 1 тис. затриманих Прикордонною службою напіввагонів, що належать компанії Клименка "Юнісон Груп" - Матіос

Фондовий ринок
242
За рішенням Печерського райсуду Києва Головна військова прокуратура України передала ПАТ “Укрзалізниця” 1 тис. арештованих залізничних напіввагонів, які належали компанії, пов’язаній з колишнім міністром доходів і зборів Олександром Клименком, повідомив головний військовий прокурор України Анатолій Матіос.
“Головна військова прокуратура за рішенням Печерського райсуду передала 1 тис. арештованих, затриманих Державною прикордонною службою та митними органами України, 1 тис. арештованих залізничних напіввагонів”, – сказав він на спільному з головою правління ПАТ “Укрзалізниця” Войцехом Балчуном брифінгу в п’ятницю в Києві.
А. Матіос зазначив, що дані вагони до конфіскації належали ТОВ “Юнісон Груп”, яка пов’язана з колишнім міністром доходів і зборів О. Клименком.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас